Royal Canin Mini Puppy
5,43 11,67  Select options
Akcija!

Royal Canin Mini Puppy

5,43 11,67 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy je zasnovana posebej za zadovoljitev prehranskih potreb vašega pasjega mladiča. Primerna je za pasje mladiče, stare od 2 do 10 mesecev, ki bodo v odraslem obdobju težki do 10 kg.

Počisti

Rast je ključna faza v življenju vašega pasjega mladiča; je obdobje velikih sprememb in novih odkritij. V tem obdobju se imunski sistem vašega pasjega mladiča postopoma razvija. Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy s patentiranim kompleksom antioksidantov, vključno z vitaminom E, pomaga krepiti naravni obrambni mehanizem vašega pasjega mladiča v obdobju njegove rasti.

Briketi so majhni in enostavni za žvečenje, popolni za majhna usta vašega pasjega mladiča. Njihova vonj in okus sta optimizirana in bosta zadovoljila želje tudi najizbirčnejših psov. Podpirajo tudi zdravje zob in splošno ustno higieno.

Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy, ki vsebuje kombinacijo hranil z visokokakovostnimi beljakovinami (L.I.P.* – znanimi zaradi dobre prebavljivosti) in prebiotiki, krepi zdravje prebavil in uravnovesi črevesno floro, ki z zmanjšanjem neprijetnega vonja in količine prispeva k dobri kakovosti blata.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Teža

0,8 kg, 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.