Viyo Reinforces naravna obramba za pse 7 x 30 ml
Viyo Reinforces naravna obramba za pse 7 x 30 ml

Viyo Reinforces naravna obramba za pse 7 x 30 ml

7,99 

Prebiotični napitek za zdravje črevesne mikroflore Viyo Reinforces podpira naravne obrambne mehanizme vašega ljubljenčka.

  • Zdrav napitek odličnega vonja in okusa
  • Izboljšuje naravno obrambo telesa
  • Razvili so ga veterinarji
  • Vidni rezultati
  • Primerno za vse starosti in pasme

Kaj je Viyo Reinforces?

Viyo Reinforces je prebiotični napitek, ki pomaga okrepiti naravno odpornost. Vsebuje edinstveno FOSim+ formulo z esencialnimi prebiotičnimi vlakni, frukto-oligosaharidi in inulinom, v tekoči obliki, kar omogoča optimalno intestinalno absorbcijo. Viyo Reinforces je bil razvit z veterinarji za podporo imunskemu sistemu v vseh letnih časih. Je odličnega okusa, nizkokaloričen in lahko prebavljiv napitek. Spodnji del črevesja naseljuje približno 50 različnih vrst bakterij, ki skrbijo za zdravje prebavnega sistema. Skupno število teh bakterij je zelo visoko – med 105 in 109 CFU (enot, ki tvorijo kolonije) na mililiter črevesne vsebine. Prebiotična vlakna v napitku Viyo Reinforces hranijo bakterije in tako pomagajo izboljšati naravno obrambo vašega ljubljenčka. Tako kot pri ljudeh je tudi pri psih črevesna mikroflora v 70% odgovorna za imunski sistem in zdravje.

Edinstvena receptura:

Viyo Reinforces vsebuje edinstveno učinkovino FOSim+ (fruktooligosaharidi in inulin). Kombinacija teh prebiotičnih vlaknin zagotavlja prehrano različnim dobrim bakterijam v črevesni mikroflori vašega psa. Receptura v obliki tekočine pa zagotovi, da se vlaknine ne prebavljajo že v želodcu ampak potujejo naprej, kjer so potrebne: do črevesne mikroflore vašega psa.

Uporaba:

V škatli je 7 vrečk, vsaka vsebuje dnevni odmerek 30 ml. Ne glede na starost, pasmo ali težo vašega psa mu vsak dan ponudite en odmerek Viyo Reinforces. Pred uporabo vrečko dobro pretresite. Najbolje da mu ga ponudite zjutraj, pred prvim obrokom. Viyo Reinforces je 100% naraven nizkokaloričen izdelek. Uporablja se ga v katerikoli kombinaciji hrane ali diete.

Odmerek:

1 vrečka vsebuje 30 ml izdelka. To je dnevni odmerek za vse pse, velike ali majhne. Da lahko pomagamo naravnim obrambnim mehanizmom, prebiotične vlaknine Viyo Reinforces nahranijo dobre bakterije, ki živijo na črevesni sluznici vašega psa. Število teh bakterij je zelo podobno tako pri majhnih kot velikih živalih. Zato je tudi odmerek enak, ne glede na težo ali starost psa.

Kdaj uporabiti:

Viyo Reinforces pomaga vašemu psu, da zgradi močan imunski sistem. Zasnovan je tako, da ga lahko uporabljate vsak dan, celo leto. Sicer pa bo najbolj koristen v tistih obdobjih, ko bi imunski sistem psa potreboval dodatno spodbudo. Spomladi, ko se vreme izboljša, gre vaš ljubljenček večkrat ven, kjer grizlja travo in druge stvari, ki jih najde, to pa pogosto pripelje do drisk. Poleti visoke temperature ali potovanje na dopust živali pripeljejo v stres in s tem dobijo prebavne probleme. Jeseni in pozimi pa mraz povzroči, da je ljubljenček bolj dovzeten za infekcije.

Dodatne informacije

Znamka

Viyo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.