Royal Canin West Highland White Terrier Adult 1,5 kg
13,99  11,19  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin West Highland White Terrier Adult 1,5 kg

11,19 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult je primerna za zahodnovišavske bele terierje, starejše od 10 mesecev, in je zasnovana posebej z namenom izpolnjevanja vseh prehranskih potreb vašega odraslega psa.

Vaš zahodnovišavski beli terier ima značilno in grobo belo dlako, ki potrebuje posebno nego, da bi ostala dlaka lepa ter koža zdrava.

Prav zato hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult vsebuje poseben kompleks hranil in omega-3-maščobne kisline (EPA in DHA), ki pomagajo ohranjati kožo in dlako vašega zahodnovišavskega belega terierja zdravo.

Hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult vsebuje tudi posebne aminokisline, ki podpirajo rast dlake, in maščobne kisline boraginega olja ter laneno seme, ki dlako še dodatno neguje.

Briketi v hrani ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult s kalcijevimi kelatorji pomagajo upočasniti nastajanje in kopičenje zobnega kamna.

Hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult bo všeč tudi največjim izbirčnežem, saj je na voljo v izjemnem okusu, ki se mu vaš pes ne bo mogel upreti.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.