Royal Canin Sterilised – Jelly 85 g
1,09  0,87  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Sterilised – Jelly 85 g

0,87 

-20%

Ko so mačke sterilizirane, se njihove prehranske potrebe, v primerjavi z mačkami, ki niso bile sterilizirane ali kastrirane, spremenijo. Zaradi sterilizacije bo imela vaša mačka manjše energijske potrebe in bo morda manj dejavna.

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Ohranjanje teže
  • Zdrava sečila
  • Instinktivna izbira

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised v želeju z nadzorovano energijsko vrednostjo in zmerno ravnjo maščob pomaga podpirati in ohranjati zdravo težo, še posebej, če mački ponujate primerne dnevne obroke.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised v želeju je zasnovana tako, da ustreza optimalnemu prehranskemu profilu, ki ga imajo odrasle mačke instinktivno rade. To zagotavlja, da bo vaša mačka uživala hranila, ki jih potrebuje za ohranjanje splošnega zdravja.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised v želeju vsebuje tudi skrbno premišljeno ravnotežje mineralov, ki pomaga podpirati zdravje sečil vaše mačke.

Za zadovoljitev individualnih preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Sterilised na voljo tudi kot mokra hrana v čudoviti omaki, v mehki in okusni pašteti ali kot suha hrana v okusnih in hrustljavih briketih.

Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.