Royal Canin Sterilised – Gravy 85 g
1,09  0,87  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Sterilised – Gravy 85 g

0,87 

-20%

Sterilizirane mačke imajo v primerjavi z mačkami, ki niso bile sterilizirane ali kastrirane, drugačne potrebe. Zato je hrana ROYAL CANIN® Sterilised v omaki posebej zasnovana za zadovoljitev prehranskih potreb vaše sterilizirane mačke.

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Ohranjanje teže
  • Zdrava sečila
  • Instinktivna izbira

Z nadzorovano energijsko vrednostjo in zmerno ravnjo maščob hrana ROYAL CANIN® Sterilised v omaki pomaga omejiti možnosti, da bi se vaša mačka preveč zredila; še posebej, če ji ponujate primerne dnevne obroke.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised v omaki je zasnovana tako, da ustreza optimalnemu prehranskemu profilu, ki ga imajo odrasle mačke instinktivno rade. To zagotavlja, da uživajo hranila, ki jih potrebujejo za ohranjanje dobrega splošnega zdravja.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised v omaki vsebuje tudi skrbno premišljeno ravnotežje mineralov, ki pomaga podpirati zdravje sečil vaše mačke.

Za zadovoljitev individualnih preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Sterilised na voljo tudi kot mokra hrana v mehki in okusni pašteti, pa tudi kot suha hrana v okusnih in hrustljavih briketih.

Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.