Royal Canin Shih Tzu Puppy 0,5 kg
6,20  4,96  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Shih Tzu Puppy 0,5 kg

4,96 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy je primerna za pasje mladiče pasme shih tzu, stare do 10 mesecev, in je zasnovana posebej za izpolnjevanje vseh prehranskih potreb vašega pasjega mladiča.

Rast je ključna faza v življenju vašega psa; je obdobje velikih sprememb, odkritij in novih spoznanj. V tem ključnem obdobju se imunski sistem vašega pasjega mladiča pasme shih tzu postopoma razvija. Prav zato potrebuje hrano s hranili, ki bodo podprla njegovo zdravo rast in razvoj.

Hrana ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy s patentiranim kompleksom antioksidantov, vključno z vitaminom E, pomaga krepiti naravni obrambni sistem vašega pasjega mladiča.

Hrana ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy vsebuje tudi vitamin A, EPA in DHA ter boragino olje, ki pomagajo ohranjati kožno pregrado zdravo, kožo ter dlako pa zdravo in negovano.

Hrana ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy vsebuje tudi kombinacijo hranil z visokokakovostnimi beljakovinami in prebiotiki, ki krepi zdravje prebavil in uravnovesi črevesno floro, kar prispeva tudi k dobri kakovosti blata.

Edinstveni briketi v hrani ROYAL CANIN® Shih Tzu Puppy so razviti posebej za čeljust teh kratkoglavih psov, da jih lahko vaš pasji mladič pasme shih tzu enostavno zgrabi in dlje časa žveči.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.