Royal Canin Persian 85 g
1,24  0,99  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Persian 85 g

0,99 

-20%

Dolga, prestižna dlaka z debelo poddlako je značilna za perzijske mačke in je dejansko v primerjavi z ostalimi pasmami mačk najdaljša in najgostejša. To pomeni, da so lahko posebna hranila, ki prispevajo k zdravju kože, zanjo koristna.

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Posebej dolga dlaka
  • Dobra prebava
  • Zdrava sečila

Hrana ROYAL CANIN® Persian Adult v pašteti zato vsebuje posebno, edinstveno kombinacijo hranil, ki prispevajo k obrambni vlogi kožne pregrade za ohranitev kože zdrave in dolge dlake sijoče.

Hrana ROYAL CANIN Persian Adult v pašteti ima nežno in prilagojeno teksturo za optimalen okus. Z vrsto visokoprebavljivih beljakovin in posebno kombinacijo vlaknin ob natančno odmerjeni količini vitaminov in mineralov pomaga ohranjati zdrava tudi prebavila.

Perzijske mačke so mačke srednje velikosti, ki so lahko zaradi goste dlake in poddlake, ki jo obdaja, videti večje. Poleg uživanja hrane ROYAL CANIN® Persian Adult v pašteti vam priporočamo vsakodnevno česanje in razvozlavanje njihove dlake.

Še več, hrana ROYAL CANIN® Persian Adult v pašteti je bila ustvarjena tudi zato, da pomaga ohranjati sečila pri odraslih perzijskih mačkah zdrava.

Za zadovoljitev individualnih preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Persian Adult v pašteti na voljo tudi kot suha hrana s hrustljavimi in okusnimi briketi. Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.