Royal Canin Medium Sterilised
14,28 38,32  Select options
Akcija!

Royal Canin Medium Sterilised

14,28 38,32 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised Medium je primerna za kastrirane oziroma sterilizirane odrasle pse, težke od 11 do 25 kg. Ta izjemno okusna hrana bo z okusnimi visokokakovostnimi hranili potešila lakoto vašega psa ter ohranila njegovo dobro telesno pripravljenost in ga ohranila aktivnega.

Presnova vašega psa bo po sterilizaciji počasnejša in morda bo vaš pes bolj zadovoljen na kavču kot pa med raziskovanjem okolice, vendar bo ne glede na to še vedno imel močan apetit.

Zmerna vsebnost maščobe v hrani ROYAL CANIN® Sterilised Medium se pomaga vašemu psu izogniti zdravstvenim težavam, ki jih prinaša prekomerna teža. Da bi vaš pes ostal okreten, je ta hrana zasnovana z znatno manj prehranskimi maščobami.

Optimalna kombinacija vlaknin v hrani ROYAL CANIN® Sterilised Medium pomaga ohranjati vašega psa sitega ter hkrati omogoča urejeno in zdravo presnovo ter boljšo splošno prebavo.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised Medium vsebuje veliko beljakovin, ki pomagajo vašemu psu ohranjati mišično maso, in hkrati manj maščob in kalorij.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Teža

3 kg, 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.