Royal Canin Medium Adult
16,15 45,52  Select options
Akcija!

Royal Canin Medium Adult

16,15 45,52 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Medium Adult vsebuje edinstven kompleks antioksidantov in hranila, kot so mano-oligosaharidi, ki pomagajo podpirati naravni obrambni mehanizem vašega psa in s tem ohranitev njegovega zdravega življenjskega sloga.

Vaš pes srednje velike pasme pri 12. mesecih doseže odraslost, kar zadeva njegovo fizično rast. Kakovostna prehrana v tem življenjskem obdobju je še vedno tako ključnega pomena, kot je bila v času njegove rasti. Za podpiranje in ohranjanje zdravja je zagotavljanje prehrane s pravimi hranili in v pravi količini bistvenega pomena.

Hrana ROYAL CANIN® Medium Adult je ustvarjena posebej za zadovoljitev prehranskih potreb vašega odraslega psa srednje velike pasme in je primerna za pse, stare od 1 do 7 let, ki so težki od 11 do 25 kg.

Zahvaljujoč edinstveni formuli z zelo kakovostnimi beljakovinami hrana ROYAL CANIN® Medium Adult prispeva tudi k optimalni prebavljivosti, da lahko vaš pes učinkovito absorbira hranila. Uravnotežena vsebnost prehranskih vlaknin dodatno podpira visoko prebavljivost.

Hrana ROYAL CANIN® Medium Adult je obogatena tudi z omega-3-maščobnimi kislinami, kot sta EPA in DHA, ki pomagajo ohranjati kožo in dlako zdravo.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Teža

1,5 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.