Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg
48,49  38,79  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Maxi Digestive Care 10 kg

38,79 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi vsebuje visokokakovostna hranila, ki uredijo prebavo in se boljše absorbirajo. Njihova formula vsebuje mešanico prebiotikov in vlaknin, ki omogočajo ravnovesje črevesne flore in optimalno kakovost blata.

Pri psih s prebavnimi težavami prilagojena hranila, vključno z beljakovinami, esencialnimi maščobami, vitamini in minerali, pomagajo ohranjati zdravo črevesje in dobro počutje vašega psa skozi vse življenje.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi je primerna za pse, ki so težke od 26 do 44 kg, in je posebej prilagojena psom z občutljivo prebavo.

Ker so psi velikih pasem, kot je vaš, bolj nagnjeni k fermentaciji v črevesju, je mehko blato pogosta težava.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi je posebej zasnovana z našimi pametnimi tehnikami priprave, ki zagotavljajo, da so hranila v tej formuli boljše prebavljiva. Poleg tega naša redna stroga preverjanja kakovosti potrjujejo zelo dobro prebavljivost te hrane.

Prebiotiki so ključna hranila v tej formuli, saj hranijo dobre bakterije v črevesju vašega psa. Te bakterije, včasih znane kot dobra črevesna flora, so pomembne za ohranjanje splošnega zdravja in zdravja črevesja vašega psa.

Naš program prehrane Digestive Care je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje. Zakaj ne bi preizkusili naše paštete kot okusnega dodatka briketom?

Ne verjemite nam samo na besedo. Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi izboljša optimalno kakovost blata za do 97 % – najboljši dokaz zdravega črevesja. To pomeni, da je hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi dokazano odlična.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.