Royal Canin Maine Coon 85 g
1,24  0,99  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Maine Coon 85 g

0,99 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult v omaki je zasnovana posebej za zadovoljitev potreb te pasme. Prepričani ste lahko, da je izpolnitev prehranskih potreb vaše mačke pasme maine coon za nas enako pomembna kot za vas.

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Zdrave kosti in sklepi
  • Koncentrirana energija
  • Zdrava koža in dlaka

Veliko pozornosti je treba nameniti splošnemu zdravju in stanju njenih sklepov. Hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult v omaki je obogatena s tavrinom, DHA-jem in EPA-jem (omega-3-maščobne kisline), ki prispevajo k ohranitvi močnih mišic in kosti ter zdravega srca.

Hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult v omaki vsebuje tudi visokokoncentrirano formulo, ki vaši mački velike pasme maine coon zagotovi energijo, ki jo potrebuje za svoje vsakodnevne aktivnosti.

Mačka pasme maine coon ima gosto, srednje dolgo dlako z elegantno, mehko poddlako. Posebne aminokisline, vitamini, omega-3- in omega-6-maščobne kisline, ki jih vsebuje hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult v omaki, pomagajo ohranjati kožo in dlako vaše mačke zdravo.

Za zadovoljitev preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult v omaki na voljo tudi kot suha hrana s hrustljavimi in okusnimi briketi. Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.