Royal Canin Kitten – Gravy 85 g
1,09  0,87  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Kitten – Gravy 85 g

0,87 

-20%

Prehod od materinega mleka na trdo hrano je eno najpomembnejših obdobij življenja vašega mačjega mladiča. To pomeni, da je ponujanje hrane, ki mu je všeč, in hrane, ki jo potrebuje, ključno za normalne prehranske navade in vnos pomembnih hranil.

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Instinktivna izbira
  • Enostavno žvečenje
  • Krepitev imunskega sistema

Zato je hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive v želeju zasnovana tako, da ustreza optimalnemu prehranskemu profilu, ki ga imajo mačji mladiči instinktivno radi. Če vašemu mačjemu mladiču ponudite hrano z dobrim okusom, vonjem in teksturo, bo to vodilo v dolgoročno instinktivno sprejemanje hranljive hrane, ki jo dobi.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive v želeju zagotavlja vsa ključna hranila, potrebna za vzdrževanje visokih energijskih potreb in podporo krepitvi kosti ter ohranjanje splošnega dobrega zdravja.

V drugi fazi rasti (4 do 12 mesecev) imunski sistem vašega mačjega mladiča še ne bo v celoti razvit. Hrana ROYAL CANIN Kitten Instinctive pomaga krepiti naravno obrambo telesa vašega mačjega mladiča s kompleksom antioksidantov, kot so vitamin E, vitamin C, tavrin in lutein.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive v želeju je posebej zasnovana za enostavno žvečenje in je primerna tudi za prehrano mačjih mam.

Za zadovoljitev individualnih preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive na voljo tudi kot mokra hrana v sočni omaki in okusni pašteti.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.