Royal Canin Hairball
4,71 19,11  Select options
Akcija!

Royal Canin Hairball

4,71 19,11 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Hairball Care vsebuje natančno kombinacijo hranil, bogatih z beljakovinami (34 %) in maščobami (15 %), ki zagotavlja učinkovito ohranjanje zdrave ravni hranil.

Mačke se večji del dneva pogosto umivajo in lahko torej zaužijejo velike količine dlake. Zaužita dlaka se lahko nalaga v prebavnem traktu, kjer iz nje nastanejo kepe, ki jih mačka nato izbljuva ali se izločijo z blatom.

Ključne prednosti:

  • Zmanjša nastajanje kep dlake
  • Zmanjša izločanje zaužite dlake
  • Zdrava prebavila

 

Hrano ROYAL CANIN® Hairball Care sestavlja posebna mešanica prehranskih vlaknin, vključno z indijskim trpotcem (bogat z rastlinsko sluzjo) in netopnimi vlakninami, ki prispeva k naravnemu spodbujanju delovanja prebavnega trakta. Posledično se lahko dnevno zaužita dlaka izloči z blatom, namesto da se nalaga v želodcu in jo mačka potem izbljuva.

Hrana ROYAL CANIN® Hairball Care dokazano pomaga pri izločanju dvakratne količine dlake iz mačjega telesa že po samo 14 dneh uživanja.

Za zadovoljitev individualnih preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Hairball Care na voljo tudi kot mokra hrana v okusni omaki. Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Teža

0,4 kg, 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.