Royal Canin Digestive
4,71 19,11  Select options
Akcija!

Royal Canin Digestive

4,71 19,11 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care je natančno uravnotežena prehranska formula, ki podpira zdravje prebavil s posebej prilagojenimi hranili in edinstvenim dizajnom briketov.

Občutljiv želodec in prebavni trakt mačke lahko prispevata k velikim količinam blata slabe kakovosti, kar je lahko znak slabe prebave.

Ključne prednosti:

  • Lahko prebavljivo
  • Podpira žvečenje in počasnejše hranjenje
  • Manj blata

 

Formula hrane ROYAL CANIN® Digestive Care vsebuje zelo dobro prebavljive beljakovine (L.I.P) za lažjo prebavo vaše mačke, kar na koncu prispeva k njenemu splošnemu dobremu zdravju.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care vsebuje tudi posebno mešanico prebiotikov in vlaknin (vključno z indijskim trpotcem), ki krepijo ravnovesje črevesne flore in uravnavajo delovanje prebavnega trakta.

Vsebuje veliko beljakovin visoke kakovosti, ki pomagajo ohranjati moč notranjih mišic celega telesa mačke in ohranjati konsistentno kakovost blata, kar pomaga uravnavati in krajšati čas uporabe stranišča.

Poleg tega hrana ROYAL CANIN® Digestive Care podpira zdravo prebavo z briketi okrogle oblike, ki naravno upočasnijo uživanje hrane in postopek žvečenja ter tako zmanjšajo tveganje za prebavne motnje.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care ima klinično dokazane rezultate: pri izključni uporabi hrane Digestive care se je učinek pokazal že po 10 dneh – zahvaljujoč uživanju optimizirane količine hranil in optimizirani prebavi je bila količina blata manjša za 49 %.

Za zadovoljitev individualnih preferenc vsake mačke je hrana ROYAL CANIN® Digestive Care na voljo tudi kot mokra hrana v okusni omaki ali mehki in okusni pašteti. Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Teža

0,4 kg, 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.