Royal Canin Digestive Care Mini 1 kg
8,19  6,55  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Digestive Care Mini 1 kg

6,55 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Mini je primerna za pse, težke do 10 kg, in je pripravljena po izjemno okusnem receptu, posebej prilagojenem psom z občutljivo prebavo.

Prebavne motnje so neprijetne za vsakogar, tudi za vašega psa. Prehrana, ki vsebuje visokokakovostna hranila za urejeno prebavo in boljšo absorpcijo, lahko izboljša stanje črevesja vašega psa.

Psi majhnih pasem pogosto izločajo trše blato in so lahko celo dovzetnejši za zaprtje. Formula hrane ROYAL CANIN® Digestive Care Mini je razvita posebej za občutljivo prebavo.

Vsebnost popolno uravnotežene mešanice topnih in netopnih vlaknin pomaga omejiti fermentacijo in krepi prehod hrane skozi črevesje točno tam, kjer je to potrebno. Vrsta vključenih prebiotikov pomaga krepiti zdravje črevesne flore.

Za Royal Canin so beljakovine zelo pomembne. Uporabljamo samo najkakovostnejše beljakovine prilagojene vrste, ki ustreza posebnim potrebam vašega psa. Prav zato hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Mini vsebuje visokoprebavljive beljakovine, znane pod kratico L.I.P.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.