Royal Canin Beagle Adult 3 kg
22,49  17,99  Dodaj v košarico
Akcija!

Royal Canin Beagle Adult 3 kg

17,99 

-20%

Hrana ROYAL CANIN® Beagle Adult je primerna za angleške beagle, starejše od 12 mesecev, in je zasnovana posebej z namenom izpolnjevanja vseh prehranskih potreb vašega odraslega psa.

Angleški beagli so veseli in pametni psi, s katerimi je enostavno živeti. Za ohranjanje optimalnega zdravja vašega odraslega angleškega beagla je hrana pomembna, zato jo morate izbrati skrbno.

Hrana ROYAL CANIN® Beagle Adult pomaga s prilagojeno vsebnostjo kalorij ohranjati idealno težo vašega angleškega beagla. Vsebuje tudi kombinacijo vlaknin, zaradi katerih se vaš angleški beagle počuti bolj sit in ki pomaga ohranjati njegova prebavila zdrava ter presnovo urejeno.

Briketi v hrani ROYAL CANIN® Beagle Adult so tudi edinstvene oblike, ki je prilagojena psom pasme angleški beagle in pomaga upočasniti uživanje hrane ob spodbujanju žvečenja za boljšo prebavo.

Zaradi njegovega naravnega navdušenja nad sodelovanjem pri vsem v gospodinjstvu, posebej fizični aktivnosti in aktivnostih na prostem, je angleški beagle zelo aktiven pes. Zdravje njegovih kosti in sklepov je mogoče podpreti s prehrano, ki vsebuje ustrezno količino prilagojenih hranil.

Prav zato hrana ROYAL CANIN® Beagle Adult vsebuje posebno formulo, obogateno z omega-3-maščobnimi kislinami, kot sta EPA in DHA, ki pomagajo ohranjati kosti in sklepe vašega angleškega beagla zdrave.

Dodatne informacije

Znamka

Royal Canin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.