Immuno Colastra za pse in mačke, 40 tablet
Immuno Colastra za pse in mačke, 40 tablet

Immuno Colastra za pse in mačke, 40 tablet

9,53 

Immuno Colastra so tablete, namenjene pasjim in mačjim mladičem za podporo zdravju. Vsebujejo vitamine, minerale in kolostrum, ki podpirajo in krepijo imunski, mišični in živčni sistem ter so preventiva proti nastanku rahitisa. Še posebej priporočljivo pri šibkih mladičih in najdenčkih brez mame.

KOLOSTRUM – vsebuje številne hranilne snovi, nespecifična protitelesa, antioksidante, antimikrobna sredstva in imunske faktorje, ki so pri novorojenih živalih nujnega pomena za izgradnjo močnega imunskega sistema ter vitalnost in optimalno rast. Posebna beljakovina, ki se nahaja v govejem kolostrumu je laktoferin, ki je znan po svojih protivirusnih in protibakterijskih lastnostih.

VITAMIN D3 – je aktivna oblika vitamina D in ima pomembno vlogo pri vzdrževanju močnih kosti, zob, mišic in imunskega sistema.

VITAMIN A – je pomemben za razvoj vida, normalno presnovo železa, vzdrževanje zdravja sluznic in kože ter ohranjanju močnega imunskega sistema.

VITAMIN E – je močan antioksidant, ki varuje tkiva, tako da jih zaščiti pred oksidativnim stresom.

KALCIJ – je nujen dodatek v prehrani brejih živali, živali v laktaciji in mladičkov, saj sodeluje pri ohranjanju zdravja skeleta in zob ter igra pomembno vlogo pri delovanju mišic, delitvi celic in prenosu živčnih impulzov.

FOSFOR – prispeva k sproščanju energije v metabolizmu, sodeluje pri delovanju celičnih membran in prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.

VITAMINI, MINERALI IN KOLOSTRUM:

  • podpirajo in krepijo delovanje imunskega sistema, zlasti primerno za pasje in mačje mladičke,
  • so učinkovita preventiva pred nastankom rahitisa
  • podpirajo delovanje mišičnega in živčnega sistema.

ODMERJANJE

Psi, mačke: 1 tableta na 5 kg telesne mase. Za pasje in mačje mladičke, ki izključno sesajo materino mleko, je potrebno tableto zdrobiti.

V primeru stresnih situacij (odstavitev ter odhod k novemu skrbniku, prevoz) je priporočeno vsakodnevno dajanje vsaj teden dni.

Sestava na tableto: kalcij 180 mg, fosfor 110 mg, vitamin D3 50 ME, vitamin A 1.000 mg, vitamin E 1mg, kolostrum 50 mg. Nosilci: magnezijev stearat, koloidni silikat, koruzni škrob.

Dodatne informacije

Znamka

Golash Pharma

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.