Fish4Dogs Puppy White Fish With Potato Large Kibble
12,89 77,33  Select options

Fish4Dogs Puppy White Fish With Potato Large Kibble

12,89 77,33 

Popolna hrana za mlade pse iz bele morske ribe, krompirja, kot vira ogljikovih hidratov ter graha. Hrana za mladičke vsebuje več ribjih proteinov, ki psa oskrbijo z vso energijo potrebno za rast in razvoj.

Namenjena pasjim mladičem od 3 tednov do 12 mesecev. Omega-3 maščobne kisline, ki skrbijo za zdravo kožo in sijoč kožuh in pomagajo pri razvoju možganov. Lahko prebavljiva. Brez žit, umetnih dodatkov, konzervansov in barvil.

Odlike hrane Fish4Dogs Puppy z belo ribo: Vsebuje kar 30% ribjih beljakovin, ki pasje telo oskrbi z vso potrebno energijo za rast in razvoj.

Bela riba: odličen vir proteinov. Vsebuje tudi niacin, ki pomaga sproščati energijo iz ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin ter skrbi za zdravo kožo in živčni sistem. Minerali in vitamini, ki jih najdemo v belih ribah, pa skrbijo za močan imunski sistem.

Lososova moka: izjemno prebavljiv vir beljakovin, ki vsebuje vse nujne aminokisline, omega-3 maščobne kisline ter vitamine in minerale, ki so nujni za za razvoj mišic.

Omega-3 maščobne kisline: skrbijo za zdrave sklepe (EPA), sijoč kožuh in zdravo kožo, uravnoteženo rast in razvoj in uravnoteženo prebavo.

NE vsebuje ŽIT: edini vir ogljikovih hidratov je iz krompirja in graha, ki sta odlično prebavljiva in bogata z energijo. Pšenična intoleranca (in tudi intoleranca na druga žita) postaja vse bolj pogosta težava sodobnih psov, zato sta edini vir ogljikovih hidratov iz krompirja in graha. Ne vsebuje žit, saj želijo narediti hrano primerno tudi za občutljive pse, ki ne prenašajo žit.

Hrana primerna za občutljive: Ribe načeloma ne povzročajo alergijskih reakcij: Ker sta edini vir ogljikovih hidratov krompir in grah, jo lahko uživajo tudi psi, ki ne prenašajo žit.

Glavne značilnosti hrane Fish4Dogs: Proizvajalci super premium pasje hrane Fish4Dogs se zavedajo, da psi običajno obožujejo ribe, saj imajo te močnejši okus in aromo, ki premami tudi najbolj izbirčne kosmatince.

Poleg odličnega okusa pa ribe odlikuje še precej drugih odlik, kot so: skrb za zdrave sklepe, kožo in dlako.

Glavna prehranska vodila pri hrani so: Uporabljen le en vir beljakovin, ki povečuje prebavljivost in omogoča uživanje hrane tudi občutljivim psom in alergikom.

Pesina pulpa: odličen vir vlaknin, ki skrbijo za zdravo in uravnoteženo prebavo.

Vitamini in minerali: zagotavljajo popolno, uravnovešeno prehrano.

Brez umetnih konzervansov in barvil, namesto katerih so uporabljeni tokoferoli in rožmarin.

Brez sladkorjev: nekateri proizvodi pasji hrani dodajajo sladkor, da bi z njim ojačali okus. Hrana Fish4Dogs ne vsebuje sladkorja, saj je receptura sama dovolj okusna.

Sestava: Bela morska riba 27%, grah v prahu 22%, krompir 19%, ribja moka, lososovo olje, pesina pulpa, pivski kvas, minerali.

Analitske sestavine: surove beljakovine 30%, vsebnost maščob 14%, surovi pepel 7%, surove vlaknine 2,3%, Omega 3 maščobne kisline 1,2%.

Dodatne informacije

Znamka

Fish4Dogs

Teža

1,5 kg, 6 kg, 12 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.