Fish4Dogs Adult White Fish With Potato Large Kibble
11,95 69,01  Select options

Fish4Dogs Adult White Fish With Potato Large Kibble

11,95 69,01 

Popolna hrana za pse iz bele morske ribe, krompirja, kot vira ogljikovih hidratov ter graha. Bele morske ribe so lahko prebavljive, zato hrano posebej priporočamo psom z občutljivo prebavo in starejšim psom s počasnejšim prebavnim sistemom.

Namenjena odraslim in starejšim psom. Omega-3 maščobne kisline, ki skrbijo za zdravo kožo sklepe, kosti in sijoč kožuh. Brez žit! Lahko prebavljiva. Brez umetnih dodatkov, konzervansov in barvil. Super premium pasja hrana Fish4Dogs vsebuje veliko najkvalitetnejših belih morskih rib, ki so bogate z vitamini in minerali, ki dopolnjujejo celostno prehrano vašega psa. Ribe so zakon; so lahko prebavljive in bogat vir omega-3 maščobnih kislin, ki pomagajo njihovim kožuščkom sijati. Blagodejno vplivajo tudi na zdravje kože, sklepov in kosti. Preprosta sestava zagotavlja, da v njej lahko uživajo tudi najobčutljivejši psi.

Odlike hrane Fish4Dogs, z belo ribo: Vsebuje kar 26% ribjih beljakovin, ki pasje telo oskrbi z vso potrebno energijo.

Bela riba: odličen vir proteinov. Vsebuje tudi niacin, ki pomaga sproščati energijo iz ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin ter skrbi za zdravo kožo in živčni sistem. Minerali in vitamini, ki jih najdemo v belih ribah, pa skrbijo za močan imunski sistem.

Lososova moka: izjemno prebavljiv vir beljakovin, ki vsebuje vse nujne aminokisline, omega-3 maščobne kisline ter vitamine in minerale, ki so nujni za razvoj mišic.

Omega-3 mščobne kisline: skrbijo za zdrave sklepe (EPA), sijoč kožuh in zdravo kožo, uravnoteženo rast in razvoj in uravnoteženo prebavo

NE vsebuje ŽIT: edini vir ogljikovih hidratov je iz krompirja in graha, ki sta odlično prebavljiva in bogata z energijo.

Dodatne informacije

Znamka

Fish4Dogs

Teža

1,5 kg, 6 kg, 12 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.