Fish4Dogs Adult Sardine With Sweet Potato Large Kibble
14,18 75,57  Select options

Fish4Dogs Adult Sardine With Sweet Potato Large Kibble

14,18 75,57 

Omega-3 maščobne kisline, ki skrbijo za zdravo kožo, sklepe, kosti in sijoč kožuh. Brez žit! Lahko prebavljiva. Brez umetnih dodatkov, konzervansov in barvil. Ribe so zakon; so lahko prebavljive in bogat vir omega-3 maščobnih kislin, ki pomagajo njihovim kožuščkom sijati. Blagodejno vplivajo tudi na zdravje kože, sklepov in kosti.

Preprosta sestava zagotavlja, da v njej lahko uživajo tudi najobčutljivejši psi. Vsebuje kar 26% ribjih beljakovin, ki pasje telo oskrbi z vso potrebno energijo.

Omega-3 maščobne kisline: skrbi za zdrave sklepe (EPA), sijoč kožuh in zdravo kožo, uravnoteženo rast in razvoj in uravnoteženo prebavo

NE vsebuje ŽIT: edini vir ogljikovih hidratov je iz krompirja in graha, ki sta odlično prebavljiva in bogata z energijo. Pšenična intoleranca (in tudi intoleranca na druga žita) postaja vse bolj pogosta težava sodobnih psov, zato sta edini vir ogljikovih hidratov iz krompirja in graha. Ne vsebuje žit, saj želijo narediti hrano primerno tudi za občutljive pse, ki ne prenašajo žit.

Hrana primerna za občutljive: Ribe načeloma ne povzročajo alergijskih reakcij: Ker sta edini vir ogljikovih hidratov krompir in grah, jo lahko uživajo tudi psi, ki ne prenašajo žit.

Glavne značilnosti hrane Fish4Dogs: Proizvajalci super premium pasje hrane Fish4Dogs se zavedajo, da psi običajno obožujejo ribe, saj imajo te močnejši okus in aromo, ki premami tudi najbolj izbirčne kosmatince. Poleg odličnega okusa pa ribe odlikuje še precej drugih odlik, kot so: skrb za zdrave sklepe, kožo in dlako.

Glavna prehranska vodila pri hrani so: Uporabljen le en vir beljakovin, ki povečuje prebavljivost in omogoča uživanje hrane tudi občutljivim psom in alergikom.

Pesina pulpa: odličen vir vlaknin, ki skrbijo za zdravo in uravnoteženo prebavo.

Vitamini in minerali: zagotavljajo popolno, uravnovešeno prehrano.

Brez umetnih konzervansov in barvil, namesto katerih so uporabljeni tokoferoli in rožmarin.

Brez sladkorjev: nekateri proizvodi pasji hrani dodajajo sladkor, da bi z njim ojačali okus. Hrana Fish4Dogs ne vsebuje sladkorja, saj je receptura sama dovolj okusna.

Sestava: sardele 26%, lososova moka 21,5%, sladek krompir 20%, grahov škrob, pesni rezanci, lososovo olje 5,5%, pivski kvas, sončnično olje, minerali.

Dodatki na kg: vitamin A 22.500 i.e. , vitamin D3 900 i.e., vitamin E 700 i.e., tavrin 1g.

Elementi v sledeh: jod (kalcijev jodad) 1,6mg

Antiokidanti: stabilizirani z ekstrati, obogatenimi s tokoferolom.

Analitska sestava: surove beljakovine 25,5 %, maščoba 15,7%, surovi pepel 8%, surove vlaknine 2,8%, maščobe omega-3: 2,6%.

Dodatne informacije

Znamka

Fish4Dogs

Teža

1,5 kg, 6 kg, 12 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.